Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2016
Többszörösen felhasználható sütőlap, szilikon

Többszörösen felhasználható sütőlap, szilikon

A szilikon egyszerűen verhetetlen, ha sütésről van szó. Ez a többszörösen felhasználható sütőlap tökéletesen helyettesíti a sütőpapírt például pizza, bagett vagy aprósütemények készítésekor, igény szerinti méretre vágható, ezért kiválóan alkalmas sütőforma kibélelésére is. A felső oldal tapadásmentes hatású kialakítása révén nem kell belisztezni vagy bezsírozni. Az alsó oldal csúszásmentes, ezért alátétként tésztanyújtáshoz is használható, a munkafelület pedig tiszta marad. Rugalmas és egyszerű A szilikon hihetetlenül rugalmas. Mindemellett ez az innovatív anyag –30 és +230 °C között hőmérsékletálló és mosogatógépben tisztítható. Az sütőlapot cm-skálabeosztással, átmérő- és tortaszelet-jelöléssel is ellátták.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.