Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Trendi ruhák lányoknak

 
  
  
 
 
 
 
  
  
  
  
  
 
  
2 lányka harisnyanadrág szettben
3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
  
 
Lányka treggings
5 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Lányka bársonyszoknya, rózsaszín
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
3 495 Ft Quickshop
 
Gyerek hátizsák, virágmintás
Állítható hosszúságú, párnázott vállpántok
4 995 Ft Quickshop
 
Sablonkészlet, 5 db-os
Üdvözlőlapok és papírok egyszerű, kreatív díszítéséhez
1 995 Ft Quickshop
 
Uzsonnásdoboz-készlet, rózsaszín
Pattintós zárral - könnyen nyitható, biztonságosan zárható
1 795 Ft Quickshop
 

Ez aztán igazán kényelmes!

Vagány darabok fiúknak

 
 
Gyerek gumi bokacsizma, fekete
Kiegészítő talpbetét a méretre igazításhoz
6 995 Ft Quickshop
 
Gyerek esőkabát
8 495 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
  
  
  
 
 
Fiú esőnadrág, sötétkék
Szélálló, vízhatlan és lélegző
4 795 Ft Quickshop
 
Kisfiú kifordítható csősapka
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
2 295 Ft Quickshop
 
Kifordítható csősapka
Sajnos már elfogyott
 
Lányka esőnadrág, rózsaszín
Szélálló, vízhatlan és lélegző
4 795 Ft Quickshop
 
Lányka gumicsizma, pöttyös
Meleg plüssbéléssel és kiegészítő talpbetéttel
4 995 Ft Quickshop

Valamennyi termék a készlet erejéig kapható!

A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.