Schließen

Trópusi álom

Ágyneműk & dekorációs ötletek

Kedvenceink a kollekcióból

Varázslatos minták & színek

Ágyneműk & kiegészítők

  
 
          
  
   

Melyik ágynemű illik hozzám?

Ágyneműink legjellemzőbb tulajdonságairól röviden

Seersucker

Krepp

 • Krepp megjelenésű felület
 • Nagyon puha és szellős
 • Könnyen kezelhető & strapabíró
 • Kiválóan alkalmas nyári használatra
Renforcé Bettbezug

Renforcé

 • Finom, sima pamutszövet
 • Nedvszívó
 • Strapabíró
 • Hőmérsékletkiegyenlítő
Perkal Bettbezug

Perkál

 • Könnyű pamutszövet
 • Nedvszívó és lélegző
 • Strapabíró
 • Tökéletesen alkalmas nyári használatra
Microfaser

Mikroszálas

 • Könnyű, vékony szövet
 • Nedvszívó és lélegző
 • Kiválóan alkalmas allergiások számára
 • Hőmérsékletkiegyenlítő

Álomszép éjszakák

Párnák, párnahuzatok & lepedők

Tudatosabb élet

A biopamuttal vizet takaríthatunk meg

A számos termékünkhöz felhasznált pamut ökológiai gazdálkodásból származik. Ez azt jelenti, hogy a növények termesztésekor kizárólag természetes szereket alkalmaztak. Mindez vizet takarít meg, védi a talajt, valamint kíméli az embert és környezetét.

Elbűvölő dekorációs ötletek

Stílusos lakáskiegészítők

Dekoratív mandalák

A hagyományos kör alakú mandala alkotások az ellazulást szolgálják, mintái pedig mindig egy középpont felé tartanak. A mandalákat előszeretettel használják meditációhoz.

A kollekciónk ágyneműit és párnáit díszítő mandalák igazán dekoratívan mutatnak.

A hangulatos nyárestékhez

Ötletek a kertbe, erkélyre & teraszra

Szeretettel díszítve ♡

Kültéri dekorációk & kiegészítők

Ki mint veti ágyát...

Kiváló minőségű ágyneműk a pihentető alvásért

Pihentető alvás elvitelre

A hálózsák már a múlté. Ennek a stílusos ágyneműgarnitúrának köszönhetően útközben is mindig Önnel lehet paplanja & párnája. Praktikus: a kompakt tárolótasakban utazáskor is minden tiszta marad.
 
 
Sajnos már elfogyott

TENCELTM

Lenyűgöző természet adta anyagszál

Különösen puha, könnyű és bársonyos: TENCELTM köztes réteggel készült ágyneműink egyet jelentenek a természetes és fenntartható alvás kényelmével. Előnyeiről röviden:

Hosszan tartóan puha és bársonyos
Különösen lélegző
Nedvességelvezető
Természetes hőszabályozás
Környezettudatos és fenntartható előállítás
 

Jó éjszakát!

Kiváló minőségű matracok minden alvástípushoz

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.