Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 10 2018
True-wireless sztereó fejhallgató

True-wireless sztereó fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgató mindazok számára ideális, akik szeretnének szabadon mozogni. A hozzátartozó szilikonbetétek három különböző méretben készültek, ezáltal optimális illeszkedésről és rendkívül kényelmes viseletről gondoskodnak. A dinamikus 5,5 mm-es meghajtó kiváló minőségű sztereóhangzást biztosít tiszta magas hangokkal és telt basszussal - akár három órán át. A lehető legnagyobb függetlenség A fejhallgatónak otthon a töltőállomáson van a helye. Útközben ezt a feladatot az a töltőtok veszi át, amellyel a fülhallgató kétszer feltölthető, így legfeljebb kilenc órás üzemidő érhető el. A fejhallgatót kihangosítófunkcióval rendelkező mikrofonnal is ellátták, a zenelejátszás pedig kényelmesen, egy gombbal irányítható. A Bluetooth® 4.1 technológia gyors és stabil kapcsolódást biztosít az okostelefonhoz vagy táblagéphez, a felfröccsenő víz ellen védelemnek köszönhetően pedig hatásosan ellenáll a verejtéknek és az esőnek.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.