Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 48 2015
Tükrös ékszertartó szekrény

Tükrös ékszertartó szekrény

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem... Ez az ékszertartó szekrény olyan fazettázott külső tükörrel és kicsi belső tükörrel rendelkezik, amelyben megcsodálhatja ékszerét. A fali szekrény belső falai flokkbársonnyal béleltek. Nagyobb rend és áttekinthetőség Az ékszertartó szekrény belsejében 25 különböző méretű akasztóval ellátott különféle fa tartórudak találhatóak nyakláncokhoz, fülbevalókhoz és egyéb ékszerekhez. Egy nyitott rekesz, négy nagy és nyolc kicsi rekesz biztosít helyet a sok-sok további ékszer és óra számára. Zárható Minden kincs biztonságosan tárolva: a szekrény ajtaja zárható, a készlet két kulcsot is tartalmaz.
34 995 Ft
34 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 48/2015  Órák & ékszerek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Fiókos szekrény, fehér

Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
89 995 Ft Quickshop

5 fiókos keskeny komód, fehér

Nordic termékcsaládunk tagja
54 995 Ft Quickshop

Tükrös cipőtartó szekrény

Okosan kialakított tárolóhely és praktikus tükör
41 995 Ft Quickshop