Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Turbán alakú törölköző
Sajnos már elfogyott

Turbán alakú törölköző, sötétkék

2 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Puha pamut-Lenzing Modal® anyag biopamuttal
  • Különösen nedvszívó
  • Praktikus zárógombbal
Szín:
 

Turbán alakú törölköző, sötétkék

Megrendelési szám: 75815

Ennek a törölközőnek a használatával a hosszú haj is gyorsan megszárad, hiszen a kiváló minőségű biopamutot tartalmazó, puha pamut-Lenzing Modal® anyag különösen nedvszívó. A turbán alakú törölköző tarkónál összegombolható speciális formájának köszönhetően optimálisan tart.

Turbán alakú törölköző: egyszerűen a fej köré "tekerhető"

A turbán néhány kézmozdulattal felhelyezhető: hajtsa előre a fejét, helyezze fel a turbánt, majd néhányszor tekerje körbe, hajtsa vissza a végét hátul, gombolja össze - kész!

Szín:

Sötétkék

Anyag:

Alap 100% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó) Szálak 50% pamut (ökológiai gazdálkodásból származó), 50% modál (Lenzing Modal®)

Méret:

Kb. 61 x 24 cm

JÓT TETTÉL

A Tchibo JÓT TETTÉL minősítése azt jelzi számodra, hogy ez a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ennek a terméknek a megvásárlásával te is hozzájárulsz ahhoz, hogy jó dolgok jöhessenek létre - így újabb közös lépést tettünk egy felelősségteljes világ megvalósulása felé. Fedezd fel fenntartható oldaladat. www.tchibo.de/GUT-GEMACHT

Kezelés

Fehérítés

Ne fehérítse

Szárítás

Dobban szárítható, normál szárítás, 80°C

Vasalás

Legfeljebb 150°C-os hőmérsékletű vasalótalppal vasalja

Vegytisztítás

Ne alkalmazzon száraztisztítást!

Kímélő mosási program legfeljebb 60°C-on

További kezelési utasítások:

Hasonló színű ruhákkal mossa
Mosás után igazítsa formára

A MINDEN TEKINTETBEN JÓ KÖZÉRZETÉRT

A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

75815

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.