Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2017
Turbán alakú törölköző, szürkésbarna

Turbán alakú törölköző, szürkésbarna

Ennek a különösen nedvszívó, turbán alakú törölközőnek a használatával fürdés vagy zuhanyozás után kíméletesen és kényelmesen megszárítható a hosszú haj, anélkül, hogy a törölköző állandóan leesne a fejről. Puha pamut-Lenzing Modal® anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít, a hátul összegombolható kialakítás pedig tökéletes illeszkedésről és optimális tartásról gondoskodik. Egyszerű használat A turbán felhelyezéséhez nincs szükség sok gyakorlásra: csak hajtsa előre a fejét, helyezze fel a turbánt, majd néhányszor tekerje körbe, hajtsa vissza a végét hátul és gombolja össze.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.