Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2015
Turmixgép

Turmixgép

Házi készítésű smoothie "elvitelre" Most akár útközben is fogyaszthatja kedvenc házi készítésű italát. Hiszen a turmixgéphez tartozó, 2 szállításra szolgáló fedélnek köszönhetően a frissen elkészített gyümölcslevet és smoothiet azonnal magával viheti. A fedelek zárható ivónyílással és biztonsági zárral rendelkeznek. Pontosan illeszkednek a 2 különböző méretű, skálabeosztással ellátott keverőedényre, amelyek szintén a készlethez tartoznak. Nagy teljesítményű és egyszerű 250 wattjával bármilyen gyümölcs vagy zöldség feldolgozható ebben a turmixgépben - még jégtörésre is alkalmas. Pulzáló funkciója rövid ideig tartó, nagy erejű keveréshez használható. A turmixgépen található biztonsági zár megakadályozza, hogy bármi is mellémenjen. Az alján lévő csúszásgátló lábak gondoskodnak róla, hogy ez a kis konyhagép megbízhatóan álljon a munkafelületen, a kábeltartó az alján pedig megakadályozza, hogy összekuszálódjon a vezeték. A keverőedény, az elvitelre szolgáló fedelek és a rátét mosogatógépben tisztíthatóak. Szín: Fehér-piros Anyag: Műanyag


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.