Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 4 2016
Turmixgép

Smoothie-készítő, fehér-piros

Kompakt és sokoldalú Ez a turmixgép azok közé a konyhai eszközök közé tartozik, amelyek hamar nélkülözhetetlenné válnak. Akár gyümölcs, zöldség, smoothie vagy tejes turmix - 250 wattos motorjával villámgyorsan összepürésíti a hozzávalókat. A beépített pulzusfunkció rövid ideig tartó extra teljesítményről gondoskodik és még finomabbá teszi a pürésítés eredményét. A trumixgép jég aprítására is alkalmas. Praktikus tartozékok A 6 részes készlet két különböző méretű, skálabeosztással ellátott keverőedényt tartalmaz. Annak érdekében, hogy a finom turmix akár útközben is fogyasztható legyen, a két hordozható fedelet zárható ivónyílással és biztonsági zárral is ellátták. A konyhagép alján praktikus kábeltartó és kellő stabilitást biztosító csúszásgátló talpak található. A keverőedények, a hordozható fedelek és a turmixrátét mosogatógépben tisztíthatók. Használati útmutató is tartozik hozzá.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.