Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2018
Turmixgép smoothie funkcióval

Turmixgép smoothie funkcióval

Ezzel a turmixgéppel villámgyorsan elkészítheti kedvenc smoothie-ját - egy hozzáillő hordozható pohár és egy tálaláshoz használható üvegkancsó is tartozik hozzá. Mindkettőt skálabeosztással és fedéllel látták el - a pohár fedelén zárható ivónyílás és biztonsági zár , a kancsó fedelén pedig utántöltésre szolgáló nyílás és zárókupak található. Gondosan megtervezett és kompakt A turmixgépnek kompakt formája révén nincs szüksége sok helyre, mégis rendkívüli módon megkönnyíti a munkát és teljesen új lehetőséget tár fel a konyhában. Két teljesítményfokozattal ellátott sebességszabályozóval, rövid, erőteljes intervallumokhoz használható pulzáló funkcióval, valamint zárolás funkcióval rendelkezik. Sokoldalúan használható A négypengés nemesacél aprítókés különösen strapabíró és jég aprítására is alkalmas. A pengefej kivehető és egyszerűen összecsavarható a kancsóval vagy a pohárral. A turmixgép használat után könnyen tisztítható: az üvegkancsó, a fedél és a kés mosogatógépben tisztítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.