Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
TV-szekrény, fehér

TV-szekrény, fehér

Ez a TV-szekrény kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunk tagjaként rengeteg helyet biztosít a szórakoztatóelektronikai cikkek számára - miközben csupán körülbelül 1,5 méteres szélességével saját maga nem foglal nagy területet. Két olyan oldalsó, ajtós rekesszel rendelkezik, amelyekben rengeteg tárolóhely található. Mindkét rekeszt egy-egy ötféle magasságba állítható polclappal látták el. Ezen kívül középen egy nyitott rekesz, valamint egy lehajtható ajtóval ellátott rekesz található, mindkettő kábelkivezető nyílással rendelkezik a hátoldalon, hogy a DVD- vagy Blu-ray lejátszó és a játékkonzol is elférjen rajta. Strapabíró Az ütközéstompítással ellátott ajtók könnyen, halkan csukódnak. Az ajtókat valódi bőr hatását keltő matt barna fogantyúpántokkal látták el, a kivetőpántoknak köszönhetően pedig könnyen felszerelhetők. A klasszikus és egyszerű dizájnnal készült TV-szekrény strapabíró, ütésálló műanyagélekkel rendelkezik, a kopásálló, padlókímélő műanyagtalpaknak köszönhetően pedig akár kényes padlókra is ráhelyezhető.
41 995 Ft
41 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 3/2018  Új bútortrend otthonába

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.