Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
UFO ébresztőóra
Sajnos már elfogyott

UFO ébresztőóra

5 495 Ft Az Ön megtakarítása 2 200 Ft
3 295 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Indítófénnyel, ufó hanggal és ufó kilövéssel ébreszt

UFO ébresztőóra

Megrendelési szám: 46751

Indítófénnyel, ufó hanggal és ufó kilövéssel ébreszt. Ébresztéskor felemelkedik. Az ébresztőhang az ufó indítóállomásra történő visszahelyezésével kikapcsolható. Ufó funkció nélküli hagyományos ébresztőhang is beállítható. Szundi (snooze) funkció. A megvilágított LC-kijelző mutatja az ébresztési időpontot és a pontos időt. Repülési magasság: kb. 25 cm. Műanyagból. 5 elemmel.

Szín:

zöld-fehér

Méret:

Teljes magasság UFO-val szé x ma x mé kb. 13 cm

További termékinformációk letöltése

UFO-Wecker (PDF, 497 KB)

Információk

  • Figyelem. 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas. Apró alkatrészek. Fulladásveszély.
  • Kérjük, őrizze meg a csomagolást
  • Figyelmeztetés! Ne célozzon szemre és arcra

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

46751

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.