Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ÚJ! Grand Classé Caffé Crema Kenya Malazi

ÚJ! Grand Classé Caffé Crema Kenya Malazi, 10 kapszula

1 195 Ft Ft/100g: 1 493,75
  • Vulkánikus talajból nyert aromákkal
  • Feketeribizlis jegyekkel
  • 100% Arabica kávé
  • A legjobb Grand Classé minőségben
  • Fairtrade tanúsítvánnyal
Darab :

ÚJ! Grand Classé Caffé Crema Kenya Malazi, 10 kapszula

Megrendelési szám: 100527

Minőségi kávé Kelet-Afrikából

Az ország szívében, 5000 m-nél magasabban, a Kenya-hegy a szomszédos völgyek és szavannák fölé emelkedik. A bennszülött nép által elnevezett "Kinyaa" hegy nemcsak az istenek székhelye - a szuahéliül „Malazi” - ugyancsak az új kávé specialitásunknak is otthont ad : a kenyai "Malazi" Cafissimo Grand Classé Caffè Crema-nak. Az elkészült italt igazán telt aroma jellemzi, kellemes fekete ribizlis jegyekkel.

Termék jellemzők:

Őrölt, pörkölt kávé
Intenzitás: 4
Tartalom: 10 kapszula x 8g = 80 g
Nettó tömeg: 80 g

Származási hely: EU
Forgalmazza: Tchibo Budapest Kft., 2040 Budaörs, Neumann J. u. 1

Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján
Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolandó
Termék forgalomba kerül: „védőgázas csomagolásban”

Önkéntes segítség: a Kenya-hegy projekt

Kivételes Arabica kávé, fenntartható, méltányos körülmények között előállítva:
A 100% -os fenntarthatóság felé vezető úton a Kenya-hegy projekt és további hat szövetkezettel való együttműködés fontos mérföldkőnek számít. A Tchibo és a kapcsolatban álló kávé farmok kéz a kézben dolgoznak a régió társadalmi és gazdasági megerősítésében. A projekt többek között mindenki számára biztosítja az ivóvízhez való ingyenes hozzáférést, az állatállomány növelését, valamint a nők és a gyermekek számára az ingyenes oktatást. Nálunk csak akkor lesz minden "Kenya Malazi" csésze kávé valódi élvezet, amennyiben társadalmi elkötelezettségünkkel segíti tudjuk a családok életkörülményeinek jelentős javulását.

100%-ban fenntartható kávé

A legjobb kávék iránti szenvedélyünk ösztönöz arra, hogy elkötelezetten védjük a természetet, és javítsuk a kávétermelők életkörülményeit. Annak érdekében, hogy a jövőben is garantálni tudjuk vevőink számára a legjobb minőségű Tchibo kávékat, Cafissimo termékeinkhez csak igazoltan fenntartható forrásból származó kávét használunk. Ez a kávé 100%-ban Rainforest Alliance Certified™ tanúsítvánnyal rendelkező farmokról származik. Ez egy újabb lépés a 100%-os fenntarthatóság felé vezető úton. Jó úton járunk – miért ne csatlakozna hozzánk? További információért látogassa meg weboldalunkat:

https://www.tchibo.hu/jol-tetted-fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400070962.html

Rainforest Alliance

Limitált kiadású Honduras Copranil kávénkat igazoltan fenntartható módon termesztik, kizárólagosan olyan farmokon, melyek rendelkeznek a Rainforest Alliance Certified™ tanúsítvánnyal + az RA pecséttel + a szabványos RA szövegezésse

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

100527

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási határidő H, 2018.09.24. - Sze, 2018.09.26.
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.