Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Új! Grand Classé Márcala Honduras Espresso 80 kapszula
Sajnos már elfogyott

Új! Grand Classé Márcala Honduras Espresso 80 kapszula

8 365 Ft Ft/100g: 1 307,03
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Különösen elegáns aromájú espresso kellemes nugátos jegyekkel
  • A legjobb Grand Classé minőségben
  • Limitált kiadás
  • Fairtrade tanúsítvánnyal

Új! Grand Classé Márcala Honduras Espresso 80 kapszula

Megrendelési szám: 86924

Honduras Márcala régiójában található a Cerro Bueno nevű kis kávéfarm. A több mint 1500 méteres tengerszint feletti magasságon fekvő terület az ország egyik legjobb termőterülete, ahol a kávé árnyékadó fák alatt terem. A kávécseresznyét kézzel szedik, a kávét pedig szerető gondoskodással dolgozzák fel. Ezt a korlátozottan rendelkezésre álló, igen egyedi kávét választottuk a Grand Classé Espresso termékünkhöz: a speciális pörkölési eljárás révén a kávé maximálisan kibontakoztathatja kiegyensúlyozott ízét, melyben egy csipetnyi nugát is megjelenik.

Egyedi ízélmény Hondurasból

Mire minden évben sor kerül a vörös kávécseresznyék betakarítására, addigra azok már hosszú érési folyamaton vannak túl. A fennsík esőerdővel borította régiójában található rengeteg, árnyékot nyújtó fának köszönhetően a kávé fejlődése lelassul, aromája pedig még intenzívebbé válik. De megéri a várakozás: ízlelőbimbóinkat kiegyensúlyozott ízzel és egy csipetnyi nugáttal kényezteti. Csak Öntől függ, hogy miként szeretné élvezni a Márcala kávéspecialitásunkat: filterkávéként babkávé formájában vagy Cafissimo kapszuláinkban eszpresszóként.

Cafissimo Grand Classék:

Gondosan válogatott kávék limitált kiadásai - kizárólag a Cafissimo számára készült kreációk. Kávészakértőink az egész világot bejárják, hogy csúcsminőségű, különleges kávészemeket fedezzenek fel a Cafissimo Grand Classékhoz. Ezekhez a különleges kávékhoz csak olyan arabica kávék jöhetnek szóba, melyek különleges régiókból származnak, melyeket különleges módszerekkel termesztenek, vagy egyedülálló feldolgozás jellemzi őket. Mivel kizárólag kiváló minőségű ültetvényeket vagy kis szövetkezeteket választunk ki, a Grand Classék csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classékhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel.
Ennek a gondosságnak és odaadásnak az eredménye egy egészen rendkívüli eszpresszó, caffè crema és filterkávé kollekció - fedezze fel az egyedülálló Cafissimo Grand Classékat!

Ehhez a Grand Classéhoz kizárólag 100%-ban fenntartható termesztésből származó kávét használunk fel - akárcsak a többi Cafissimo termékünk esetében.
A kiemelt gondoskodásnak és odaadásnak köszönhetően lesz páratlanul finom az Espresso.

Cafissimo – minden kávé kizárólag fenntartható gazdálkodásból:

Cafissimo aromakapszuláinkhoz kizárólag fenntartható gazdálkodásból származó kávét és teát használunk fel. Így nemcsak első osztályú minőséget élvezhet gombnyomásra, de jelentős mértékben hozzá is járul a természet védelméhez és a termelők életkörülményeinek javításához.
Partnerszervezeteinkkel segítséget nyújtunk az ökológiai és társadalmi felelősségvállalás szempontjából megfelelő gazdálkodási módszerek támogatásában, a klímavédelemben és a sértetlen élettér megőrzésében. Csak így kínálhatjuk Önnek a legjobb minőségű kávékat és teákat - ma és holnap is.

Elindultunk egy úton - tartson velünk!

Termék jellemzők: Őrölt, pörkölt kávé
Intenzitás: 4
Tartalom: 80 kapszula à 7,5 g = 600 g
Nettó tömeg: 600 g

Származási hely: EU
Forgalmazza: Tchibo Budapest Kft., 2040 Budaörs, Neumann J. u. 1

Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján
Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolandó
Termék forgalomba kerül: „védőgázas csomagolásban”

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

86924

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.