Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ÚJ! Grand Classé Sumatra Ketiara
Sajnos már elfogyott

ÚJ! Grand Classé Sumatra Ketiara

1 195 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Elegáns eszpresszó:telt aroma étcsokoládés jegyekkel
  • A legjobb Grand Classé minőségben
  • Limitált kiadás
  • Fairtrade tanúsítvánnyal

Grand Classé Sumatra Ketiara

Megrendelési szám: 81532

A „Sumatra Ketiara” kávéval egy Szumátráról származó, nagyon különleges, korlátozott mennyiségben kapható finomságot fedezhet fel. Az Indonézia nyugati részén található
szigetet bámulatos vulkáni táj, hatalmas vízesések és sűrű esőerdők jellemzik, melyek lenyűgöző állatvilágnak adnak otthont, mint például a kihalás veszélyével fenyegetett szumátrai
tigris.
Sűrű, hegyi esőerdők mélyén, Szumátra északnyugati részén található Aceh tartomány, egy fennsík, melyet már generációk óta kávétermesztésre használnak. Az enyhe éghajlat és a termékeny,
vulkáni talajok egészen rendkívüli aromát kölcsönöznek a kávészemeknek, melyek egzotikus fák árnyékában, lassan érnek be. A főként nőkből álló „Kopepi Ketiara“ szövetkezet termelői szakértelemmel és nagyon gondosan szüreteli ezt az egyedülálló kávéfajtát.
Ez a válogatott, felföldi arabica fajta a félig mosott eljárás kizárólag itt alkalmazott változatának, az úgynevezett Giling Basah eljárásnak köszönheti különleges jellegét. Ennek a feldolgozási eljárásnak a lényege, hogy a megmosott és a gyümölcshústól megszabadított kávét éjszakára vízfürdőbe teszik, majd megszárítják. A még nedves kávészemekről eltávolítják a pektines réteget, majd a napon
tovább szárítják. Így alakul ki testes, fűszeres aromájuk.

Cafissimo Grand Classék:

Gondosan válogatott kávék limitált kiadásai - kizárólag a Cafissimo számára készült kreációk. Kávészakértőink az egész világot bejárják, hogy csúcsminőségű, különleges kávészemeket fedezzenek fel a Cafissimo Grand Classékhoz. Ezekhez a különleges kávékhoz csak olyan arabica kávék jöhetnek szóba, melyek különleges régiókból származnak, melyeket különleges módszerekkel termesztenek, vagy egyedülálló feldolgozás jellemzi őket. Mivel kizárólag kiváló minőségű ültetvényeket vagy kis szövetkezeteket választunk ki, a Grand Classék csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classékhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel.
Ennek a gondosságnak és odaadásnak az eredménye egy egészen rendkívüli eszpresszó, caffè crema és filterkávé kollekció - fedezze fel az egyedülálló Cafissimo Grand Classékat!

Ehhez a Grand Classéhoz kizárólag 100%-ban fenntartható termesztésből származó kávét használunk fel - akárcsak a többi Cafissimo termékünk esetében.
E gondoskodásnak és odaadásnak köszönhetően lesz páratlanul finom az Espresso.

Cafissimo – minden kávé kizárólag fenntartható gazdálkodásból:

Cafissimo aromakapszuláinkhoz kizárólag fenntartható gazdálkodásból származó kávét és teát használunk fel. Így nemcsak első osztályú minőséget élvezhet gombnyomásra, de jelentős mértékben hozzá is járul a természet védelméhez és a termelők életkörülményeinek javításához.
Partnerszervezeteinkkel segítséget nyújtunk az ökológiai és társadalmi felelősségvállalás szempontjából megfelelő gazdálkodási módszerek támogatásában, a klímavédelemben és a sértetlen élettér megőrzésében. Csak így kínálhatjuk Önnek a legjobb minőségű kávékat és teákat - ma és holnap is.

Elindultunk egy úton - tartson velünk!

Termék jellemzők: Őrölt, pörkölt kávé
Intenzitás: 4
Tartalom: 10 kapszula à 7,5 g = 75 g
Nettó tömeg: 75 g

Származási hely: EU
Forgalmazza: Tchibo Budapest Kft., 2040 Budaörs, Neumann J. u. 1

Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján
Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolandó
Termék forgalomba kerül: „védőgázas csomagolásban”

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

81532

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.