Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
ÚJ! Grand Classé Tanzania Machweo
Sajnos már elfogyott

ÚJ! Grand Classé Tanzania Machweo

8 365 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Különösen elegáns aromájú caffé crema finom gyümölcsös jegyekkel
  • A legjobb Grand Classé minőségben
  • Limitált kiadás
  • Fairtrade tanúsítvánnyal

Grand Classé Tanzania Machweo

Megrendelési szám: 83059

A vízgyűjtő terület Tanzánia jó minőségű kávéjáról híres déli hegyvidékén található. A régióban magasan és alacsonyan fekvő területek is találhatók, ahol bőséges csapadékkal kísért és a kávéfeldolgozáshoz tökéletes száraz időszakok váltják egymást.
A nagy esőzéseket hosszú száraz időszakok szakítják meg, ami határozott karaktert kölcsönöz a kávénak. Ebben a régióban a kávét túlnyomóan monokultúrában termesztik, természetes csapadékellátottság és minimális árnyékoló faállomány, valamint egyedülálló, ritka lombozatú, nem elágazó bokrok mellett, melyek úgy élik túl a száraz időszakokat, hogy lehullajtják leveleiket.

Mitől különleges?

Tanzánia déli hegyvidéke kiváló körülményeket kínál a tökéletes kávéhoz: termékeny talaj, sok csapadék és hosszú száraz időszakok.

2017-ben ebből a nagyon különleges régióból kínáljuk az első, jellegzetes karakterű Cafissimo Grand Classét: egy elegáns aromájú, finom gyümölcsös jegyeket mutató caffè crema-t.

Kóstolja meg Ön is limitált kiadásunkat!

Tanzánia –egy csodálatosan sokoldalú ország

A „Machweo" naplementét jelent szuahéli nyelven, és egy olyan országot jelképez, melynek füves pusztái és lankái ellenállhatatlanul lenyűgöző látványt nyújtó narancssárga-aranyló fényben tündökölnek napnyugtakor.
Tanzánia kontrasztos természeti környezete igazán magával ragadó: az „Afrika gyökerétől”, azaz a bámulatos Kilimandzsárótól egészen az oroszlánoknak és számos más állatnak otthont adó Szerengetiig. Az ország ezerarcú növény-és állatvilága nem hagy kívánnivalót maga után: különösen adél-nyugati részen található Mbeya-hegy nyújt tökéletes körülményeket a kiváló arabica kávék termesztéséhez.
Ízlelje meg ezen Grand Classé Caffè crema különlegesen elegáns aromáját, melyet finom gyümölcsös jegyek tesznek tökéletessé.

Cafissimo Grand Classék:

Gondosan válogatott kávék limitált kiadásai - kizárólag a Cafissimo számára készült kreációk. Kávészakértőink az egész világot bejárják, hogy csúcsminőségű, különleges kávészemeket fedezzenek fel a Cafissimo Grand Classékhoz. Ezekhez a különleges kávékhoz csak olyan arabica kávék jöhetnek szóba, melyek különleges régiókból származnak, melyeket különleges módszerekkel termesztenek, vagy egyedülálló feldolgozás jellemzi őket. Mivel kizárólag kiváló minőségű ültetvényeket vagy kis szövetkezeteket választunk ki, a Grand Classék csak korlátozott mennyiségben kaphatók. Mint minden más Cafissimo kapszulához, a Grand Classékhoz is 100%-ban fenntartható módon termesztett kávét használunk fel.
Ennek a gondosságnak és odaadásnak az eredménye egy egészen rendkívüli eszpresszó, caffè crema és filterkávé kollekció - fedezze fel az egyedülálló Cafissimo Grand Classékat!

Ehhez a Grand Classéhoz kizárólag 100%-ban fenntartható termesztésből származó kávét használunk fel - akárcsak a többi Cafissimo termékünk esetében.
E gondoskodásnak és odaadásnak köszönhetően lesz páratlanul finom az Caffé Crema.

Cafissimo – minden kávé kizárólag fenntartható gazdálkodásból:

Cafissimo aromakapszuláinkhoz kizárólag fenntartható gazdálkodásból származó kávét és teát használunk fel. Így nemcsak első osztályú minőséget élvezhet gombnyomásra, de jelentős mértékben hozzá is járul a természet védelméhez és a termelők életkörülményeinek javításához.
Partnerszervezeteinkkel segítséget nyújtunk az ökológiai és társadalmi felelősségvállalás szempontjából megfelelő gazdálkodási módszerek támogatásában, a klímavédelemben és a sértetlen élettér megőrzésében. Csak így kínálhatjuk Önnek a legjobb minőségű kávékat és teákat - ma és holnap is.

Elindultunk egy úton - tartson velünk!

Termék jellemzők: Őrölt, pörkölt kávé
Intenzitás: 3
Tartalom: 80 kapszula à 8 g = 640 g
Nettó tömeg: 640 g

Származási hely: EU
Forgalmazza: Tchibo Budapest Kft., 2040 Budaörs, Neumann J. u. 1

Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján
Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolandó
Termék forgalomba kerül: „védőgázas csomagolásban”

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

83059

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.