Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Új! Grand Classé Tarrazú Costa Rica
Sajnos már elfogyott

Új! Grand Classé Tarrazú Costa Rica

8 365 Ft Ft/100g: 1 394,17
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Kiegyensúlyozott aroma természetes gyümölcs jegyekkel
  • Rainforest Alliance tanúsítvány
  • Limitált kiadás: Csak rövid ideig elérhető

Grand Classé Tarrazú Costa Rica

Megrendelési szám: 85715

Fedezze fel a limitált kiadású, Costa Rica-i Grand Classé Espresso-t:
A kellemesen gyümölcsös jegyek kiegyensúlyozott aromát és különleges ízélményt eredményeznek. A speciális mézeljárás során a babkávét úgy érlelik a Costa Rica-i napon, hogy nem távolítják el róla teljesen az édes gyümölcshúst. Csak ezzel a módszerrel bontakoztatható ki teljesen a Tarrazú régióból származó kávé természetesen gyümölcsös íze.

Mitől különleges?

A Cafissimo Grand Classé második kiadásában Costa Rica-ba utazunk.

A kávéfarmok a Tarrazú nevű régióban, az ország legmagasabb hegyeinek lejtőin és völgyeiben találhatók – ennek köszönhetően a növények számára adott a maximális hozamhoz ideális tengerszint feletti magasság és védettség.

A speciális „mézeljárás” módszerével a babkávét úgy érlelik a napon, hogy rajta hagyják az édes gyümölcshús egy részét. A mézeljárás egy kifejezetten Costa Rica-ra jellemző módszer.

Mit jelent a mézeljárás?

A „méz” kifejezés a gyümölcshús leválasztása után a kávébabon maradó pektinrétegre utal.

A gyümölcshús eltávolításakor a pektinréteg egy részét rajta hagyják a kávészemeken. Ezután a kávét udvarokon vagy szárítóágyakon hagyják száradni legalább egy hétig, amíg az el nem éri a kívánt állapotot a hőmérséklet és a nedvességtartalom szempontjából.

Ez az eljárás a testesség és az aroma fokozásával, valamint a hagyományos, teljesen mosott Costa Rica-i kávé savasságának a csökkentésével teszi még gazdagabbá ezt a kávét.

A mézeljárással készült kávé három típusa kapható: sárga, vörös és fekete.

Costa Rica – a sokarcú ország a Csendes-óceán és a Karib-tenger között

Esőerdő magasan a hegyekben, körben vulkánok, állatok és növények lenyűgöző változatossága, zenével és tánccal átszőtt, élettel teli helyi kultúra: üdvözöljük Costa Rica-ban! A festői táj nemcsak a látogatót nyűgözi le a két óceán közötti egyedi elhelyezkedésével, de a helyi farmerek számára is ideális feltételeket kínál a világ legfinomabb kávéinak termesztéséhez. A Tarrazú régió, termékeny talajának és a kedvező éghajlatának köszönhetően, különösen jól ismert kiváló minőségű kávéjáról.

Fedezze fel a limitált kiadású Costa Rica-i Grand Classé Espresso kávénkat: a kellemesen gyümölcsös jellemzők kiegyensúlyozott aromát és nagyon különleges ízélményt eredményeznek.

Különleges eljárás egy különleges kávéhoz: a mézeljárás

Legújabb limitált kiadású kávénk kávészemeit egy különleges eljárás révén teszik egyedivé: az időigényes mézeljárás során a kávészemeket körülvevő gyümölcshúsnak csak egy részét távolítják el a kávécseresznye betakarítása után. A Costa Rica-i napsütésben hagyják száradni, és ennek során a meghagyott édes terméshús tovább gazdagítja a kávészemek aromáját, egyedi ízt kölcsönözve azoknak.

Rainforest Alliance

Limitált kiadású Tanzania Machweo kávénkat igazoltan fenntartható módon termesztik, kizárólag olyan farmokon, melyek használhatják a Rainforest Alliance Certified™ megjelölést + az RA pecsétet + a szabványos RA szövegezést.

Termék jellemzők: Őrölt, pörkölt kávé
Intenzitás: 4
Tartalom: 80 kapszula à 7,5 g = 600 g
Nettó tömeg: 600 g

Származási hely: EU
Forgalmazza: Tchibo Budapest Kft., 2040 Budaörs, Neumann J. u. 1

Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás alján
Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolandó
Termék forgalomba kerül: „védőgázas csomagolásban”

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

85715

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.