Schließen

Új kedvencek otthon

Letisztult bútorok & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Lakberendezés a hygge jegyében

Stílusos bútorok & kiegészítők

  
 
 
 
 
  
   
  
 
 
  
  
 
 
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 

Kényelem, akár az első osztályon

Ez az elegáns heverő finom, strukturált anyaggal van bevonva, és lekerekített oldalaival optikailag lágy és hívogató hatást kelt. Szófa és vendégágy egyben.
Megnézem
 

Ízléses berendezés

Ötletek az étkezőhöz

Szép árnyalatok, szép álmok

Elegáns bútorok a hálószobába

Hívogató trendek

Megoldások az előszobába

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
Hatással vannak a klímára és védelmet nyújtanak állatnak és embernek. Ha megóvásuk érdekében ezt a regionális, fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyagból készült terméket választod, akkor Te is JÓT TETTÉL!

A szigorú környezetvédelmi előírások és a rövid szállítási útvonalak felelős és klímakímélő erdőgazdálkodást biztosítanak. Így biztos lehetsz benne, hogy az erdő biológiai sokfélesége nincs veszélyben. Nagy hangsúlyt fektetünk az erdőmunkások jogainak betartására és biztonságos munkakörülményeinek biztosítására is. Ez az igazi fenntarthatóság!