Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Újra a kertben

Kerti bútorok & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Nyugodt pillanatok a kertben

Bútorok a kertbe és a teraszra

  
  
 
 
  • Kültéri LED-es állólámpa, akkumulátoros
Energia: A (A++-tól A-ig)  
29 995Ft
Gyorsnézet
  
 
   
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
  
  
 

Finom falatok a szabadban

Étkezőasztalok, székek & kiegészítők

Trendi: a fém és a betonhatás találkozása

Letisztult dizájn az erkélyre & a teraszra

Kedvenc új éttermünk

Ülőgarnitúrák, kerti asztalok & székek

 
  
  
   
   

Engedjen a szórakozásnak!

Hangulatot teremt a kertben: a zene a két hangszóróból Bluetooth technológia segítségével kábel nélkül szól - maga a lámpa pedig fehér fényével vagy színváltó funkciójával gondoskodik a hangulatos légkörről.

Praktikus: a lámpa a beépített akkumulátornak köszönhetően egyúttal powerbankként is használható okostelefonokhoz.
Megnézem
  
 
 
Sajnos már elfogyott
  
     
 
 
  

Egy tökéletes nap a kertben

Kerti bútorok & nap elleni védelem

Beköltözik a természet

Bútorok a teraszra & kertbe

Kis erkély, nagy lehetőségek

Stílusos & helytakarékos bútorok az erkélyre

Megvilágítás a kellemes estékhez

Mutatós kültéri lámpák

 

Retró hatású meleg fény

Ez az elegáns, matt fekete fém anyagból készült lámpás annak a 3 mutatós, retró hatású filament izzónak köszönheti különlegességét, amelyek csodálatosan meleg fényről gondoskodnak és különösen kellemes fénybe borítják kedvenc helyét az erkélyen vagy a teraszon.
Megnézem
  • Kültéri LED-es állólámpa, akkumulátoros
Energia: A (A++-tól A-ig)  
29 995Ft
Gyorsnézet
  • Kültéri LED-es asztali lámpa, akkumulátoros
Energia: A+ (A++-tól A-ig)   
19 995Ft
Gyorsnézet
 
    
  
 
 
 
   
 
Sajnos már elfogyott
Mutatós megvilágítás a kertben és az erkélyen
tól/től3 495Ft

Adjon nekik zöld utat!

Növénytárolás & kerti ötletek

Kerti szekrények & tárolók

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.
Hatással vannak a klímára és védelmet nyújtanak állatnak és embernek. Ha megóvásuk érdekében ezt a regionális, fenntartható erdőgazdálkodásból származó alapanyagból készült terméket választod, akkor Te is JÓT TETTÉL!

A szigorú környezetvédelmi előírások és a rövid szállítási útvonalak felelős és klímakímélő erdőgazdálkodást biztosítanak. Így biztos lehetsz benne, hogy az erdő biológiai sokfélesége nincs veszélyben. Nagy hangsúlyt fektetünk az erdőmunkások jogainak betartására és biztonságos munkakörülményeinek biztosítására is. Ez az igazi fenntarthatóság!