Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2017
Ultrahangos párásító

Ultrahangos párásító

Kellemes illat az egész helyiségben Ez a párásító halk és energiatakarékos ultrahangos technológiával működik, az illatot pedig finom pára formájában oszlatja szét a levegőben. A finom mikroporlasztás révén a párásító rendkívül hatékony. Üzemideje 2 vagy 4 órára programozható. A tartály kereskedelmi forgalomban kapható illóolajokkal megtölthető. Ha a tartály kiürül, a készülék automatikusan kikapcsol. LED-es wellness-fény színváltó funkcióval Akár pihenéshez, akár feltöltődéshez - ez a dekoratív, barázdált felülettel készült szép lámpa bármely hangulathoz hozzáillő fényt biztosít. Lila, türkizkék, narancssárga, citromsárga és zöld színnel világít és színváltó funkcióval rendelkezik.
11 995 Ft
11 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.