Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2016
Unisex esőköpeny, sötétkék

Unisex esőköpeny

Sokszorosan funkcionális: kerékpárosok számára ideális Csak terítse magára és a köpeny máris tökéletes védelmet biztosít az eső ellen. Ezt az esőköpenyt patentgombbal zárható nyílásokkal látták el a karok számára. A karnál található belső, rugalmas hurkok révén kerékpározáshoz ideális. A kapucni bősége igény szerint állítható - a még hatásosabb védelem érdekében kis silddel is ellátták. A nyakkivágás a bőség állítására szolgáló tépőzárral rendelkezik. A fényvisszaverő paszpólok arról gondoskodnak, hogy a kabát viselőjét jobb látási viszonyok mellett is hamar észre vegyék a közlekedés résztvevői. Összehajtható köpeny Praktikus viselet utazáshoz: az esőköpeny kicsire összehajtható, az elülső zsebben tárolható és övtáskaként hordható. Vízhatlan, szélálló és lélegző Az esőruháknak számtalan követelménynek kell megfelelniük. Ez az esőköpeny a High Performance bevonat és a lezárt varrások révén vízhatlan, szélálló és lélegző. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. A környezetbarát ecorepel® impregnálás szennyeződéstaszító tulajdonságokkal ruházza fel az anyagot.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2016  Családi móka az esőben

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.