Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 15 2017
Unisex esőnadrág, sötétkék

Unisex esőnadrág

Kerékpárosok, kutyatulajdonosok és mindazok számára tökéletes, akiknek egyszerűen megbízható esőruhára van szükségük. Az unisex esőnadrág szárainak végét öltözködést megkönnyítő cipzárral látták el - akár cipővel is könnyen fel- és levehető. Kiegészítésképpen tépőzár szolgál bőségének állítására. A nadrág derékrésze is kényelmesen szabott: gumival, cipzárral és patenttal is ellátták. Fényvisszaverő csíkok, két praktikus, cipzáras zseb, az előformázott térdrész és a szellős, hálós bélés teszi ezt a funkcionális viseltet tökéletessé. Vízhatlan, szélálló és lélegző esőruha A 3.000 mm vízoszlop nyomásának ellenálló külső anyag még hevesebb esőzés esetén is gond nélkül állja a sarat. A High Performance bevonatnak és a lezárt varrásoknak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén ráadásul még szennyeződéstaszító is.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.