Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2017
Univerzális elektromos szeletelőgép

Univerzális elektromos szeletelőgép

Egy szakmai zsűri ennek az univerzális szeletelőgépnek ítélte a Red Dot dizájndíjat - ám mindenki mást is nap mint nap lenyűgöz a konyhában. Ez az öntartó, teljes fémkivitellel készült szeletelőgépet egy törésbiztos biztonsági üvegből álló aljjelmezre szerelték és egy energiatakarékos, de nagy teljesítményű 65 wattos eco motor hajtja meg. Exkluzív - kiegészítő sonka- és felvágottvágó kés A szeletelőgép biztonsági-, szakaszos- és folyamatos működést állító kapcsolóval rendelkezik és egy szabványos, hullámos élű késsel látták el - ez az exkluzív kivitel kiegészítésként egy sonka- és felvágottvágó kést is tartalmaz. Mindkét kés elektropolírozott. Ennek köszönhetően felületük különösen sima, a vágóél pedig egyenletes és könnyen tisztítható. A nagy, levehető kocsi mintegy 24 cm kocsi úttal rendelkezik, a vágási vastagság pedig fokozatmentesen, legfeljebb 23 cm-ig beállítható.
39 995 Ft
39 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.