Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2017
Univerzális hámozó 2 pengével

Univerzális hámozó 2 pengével

Többféleképpen használható: 2 különböző penge és 1 hámozó Ez a hámozó két különböző pengéjének köszönhetően duplán praktikus: a sima univerzális penge gyümölcs és zöldség hámozására alkalmas, a Julienne-vágó vékony csíkokat vág a répából, uborkából & hasonlókból. A rossz részek eltávolításához egy szúróval is ellátták az eszközt. A hámozó mindkét kézzel használható, a Julienne-vágó csak jobbkezesek számára alkalmas. A csúszásgátló softgrip kialakítás révén a nyél jól illik a kézbe. Kiváló minőségű hámozóeszköz Az univerzális hámozó mozgatható, kétoldalasan élezett pengéi edzett pengeacélból készültek. A pengevédő forgatható. Tisztításkor a hámozó egyszerűen, a mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.