Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2019
Univerzális seprű

Univerzális seprű

Akár bent, akár kint, nedvesen vagy szárazon: ez a gumisörtékkel ellátott seprű a legkülönfélébb padlókat is feltakarítja - a járólaptól, a laminált padlón át, a szőnyegpadlóig. Megbízhatóan eltávolítja az olyan szennyeződéseket, mint a hajszálak, por, szöszök vagy falevelek. Folyó víz alatt egyszerűen tisztítható és - a 3 részes nyélnek köszönhetően - egyszerűen egymásba nyomható és helytakarékosan tárolható. Nedvestisztításra is alkalmas A praktikus háztartási eszköz nedves felületekhez való lehúzóval rendelkezik és felmosóként is használható: a kefefejeket a felmosórongy rögzítésére szolgáló nyílásokkal is ellátták.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.