Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Univerzális tisztítókefe, 2in1

Univerzális tisztítókefe

Univerzálisan használható kefe Ez a kézreálló tisztítókefe sokoldalúan használható. Strapabíró műanyagsörtéivel különösen alaposan tisztít erős nyomás kifejtésekor. Ergonomikusan formázott, hosszú nyele csúszásgátló softgrip kialakítással készült, mellyel a nehezen elérhető helyek is könnyen hozzáférhetők. 2 részes: tisztítókefe csipesszel a markolatban Ez a tisztítókefe a markolatának köszönheti különlegességét: ezt ugyanis egy lefolyók higiénikus tisztítására szolgáló akasztós csipesszel látták el. Használatával a hajszálak is könnyen eltávolíthatók a lefolyóból.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Tiszta otthon

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.