Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Útmutató mintákhoz - klasszikus minták és minták kombinálása

Útmutató mintákhoz
– klasszikus minták és minták kombinálása

A színestől a szokatlanon át a klasszikusan elegánsig: a mintákról van szó, melyek hol geometrikus, hol absztrakt vagy virágos formában gazdagítják a divatos stílusok skáláját. Éppen ezért nem ritkán ezek vonzzák a tekinteteket a külsőnkre. A különböző minták sokszínűsége mindenki számára tartogat egy megfelelő külsőt. Különösen hatásosak a klasszikus minták, mint például a csíkos, a pepita és a pöttyös.
Csíkos: az örökzöld sláger kicsit felfrissítve

Csíkos: az örökzöld sláger kicsit felfrissítve

Hol tengeri, hol keresztben, hol hosszában: a trendi csíkos öltözék nem ebben a divatszezonban lépett színre. Már régóta díszítik csíkok ruhaszekrényeink kötelező darabjait, a pólókat, ruhákat vagy a kiegészítőket. A klasszikus csíkos megjelenéshez kombinálja az egyszínű alapöltözéket csíkos darabokkal. Így különösen jól érvényesülnek a csíkok. A stílusos csíkos pólók például jó kiegészítői a kék farmernek vagy egy sötét, kötött kabátnak. Egy csíkos blúz csinos blézerrel kombinálva figyelemre méltó eleme lehet az üzleti öltözéknek is. A különböző anyagok, például a lágy esésű poliészter és a durvább farmerszövet kombinálása még inkább kiemeli a csíkos minta üdítő hatását.

A klasszikus pepita - hol komoly, hol kissé különc

Nincs még egy olyan minta, amely olyan jól képviselné az ötvenes évek gazdasági csodáját, mint a pepita. A kis fekete-fehér káróminta, mely a nyolcvanas években ünnepelte újjászületését, ugyanúgy megállja a helyét mind a szolid, mind az excentrikus öltözetben. Attól függ, mivel kombináljuk. A pepitaruha egy klasszikus fekete blézerrel elegáns megjelenést garantál. Aki a különlegesebbet szereti, kombinálja a pepitamintát rikító színekkel, mint a rózsaszín vagy világoszöld, ami így nagyon üdítő hatást kölcsönöz az összeállításnak. Különleges, de mégis harmonikus az a trend, mely a pepitát nagy geometrikus formákkal egészíti ki.
A klasszikus pepita - hol komoly, hol kissé különc
Pöttyös – vidám színek a középpontban, a játékos külső érdekében

Pöttyös – vidám színek a középpontban, a játékos külső érdekében

Divat a pöttyös! Kicsi vagy nagy, egyszínű vagy színes, blúzon vagy pólón: a pöttyös mintával nem csak a legfrissebb divatot követi, de játékos-kislányos hangulatával elvarázsol ez az üdítő hatású dizájn. A pöttyök a kiállított ruhákon és szoknyákon a retro-stílust idézik, amely mint tisztelgés az ötvenes-hatvanas évek előtt abszolút aktuális. De a modern szabású pöttyös darabok is belecsempészik a jókedv-faktort a hétköznapi öltözetbe. Különösen jól harmonizál a pöttyös viselet egyszínű ruhával, mely kiemeli a pöttyök színárnyalatát. Egy fekete szoknya ideális kiegészítője például a piros alapon fekete pöttyös blúznak.

Így válogassa össze a különböző mintákat!

A kevesebb gyakran több, de nem mindig! A legtöbb minta már magában odavonzza a tekintetet. De aki még ennél is különlegesebbre vágyik, kombináljon mindjárt többféle mintát. Harmonikusan összehangolva különösen izgalmas hatása lehet a minták vegyítésének. Hosszanti csíkokat keresztbe csíkozással vagy pöttyöst a virágmintával: ami a divatot illeti, itt jó néhány variáció lehetséges. A minták kombinálásának legfőbb szabálya: az egymással kombinált mintáknál fontosabb a színük. A harmonikus megjelenés érdekében ne válasszon háromnál több különböző színt, melyek nem harmonizálnak egymással. Különösen elegáns lesz a minták vegyítése egy fekete-fehér kombinációval.
Így válogassa össze a különböző mintákat!

Mintaszerű inspiráció ruhákhoz,
a csinos megjelenés jegyében:

A kombináció a lényeg:

    
 • Női blúz fodros ujjakkal, piros
 • Női blúz fodros ujjakkal, fekete
 • Női blúz fodros ujjakkal, mintás
Finoman kreppelt és rugalmasan szövött anyag
4 995Ft
tól/től3 295Ft
Gyorsnézet
 • Női hosszú ujjú felső, piros csíkos
 • Női hosszú ujjú felső, fekete csíkos
Kellemesen puha, tiszta pamutanyag
4 995Ft
2 295Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Női kötött pulóver, piros csíkos
 • Női kötött pulóver, fekete csíkos
Kellemesen puha, kevert pamutanyag
6 995Ft
5 995Ft
Gyorsnézet
 • Női pólóblúz, piros csíkos
 • Női pólóblúz, fekete csíkos
Kellemesen puha anyag magas pamuttartalommal
3 795Ft
tól/től1 895Ft
Gyorsnézet
    
Sajnos már elfogyott
 • Női ruha, zsebes, szürke
Kellemesen puha sztreccsanyag
7 995Ft
7 495Ft
 • Női masnis blúz, fekete-fehér
Lágy esésű, finoman kreppelt szövött anyag
6 495Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Női csíkos kötött ruha
Kellemesen puha, kevert viszkózanyag
9 995Ft
8 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Női jacquard kabát, mintás
Puha, szövött anyag különleges szerkezetű fonallal
12 995Ft
9 495Ft
Gyorsnézet

tchibo.hu

Még több ruha a Tchibo-nál

Még több ruha a Tchibo-nál

Találja meg Ön is a megfelelő mintaösszeállítást a Tchibo aktuális női divatjában.

Tovább a Női ruhákhoz