Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2017
Uzsonnás doboz-készlet, kék

Uzsonnás doboz-készlet, kék

2 részes doboz-készlet tízóraihoz & uzsonnához A trendi mintákkal díszített dobozokból elfogyasztva, még jobban esik az uzsonna. A kiváló minőségű, élelmiszer tárolására alkalmas műanyagból készült két doboz kényelmesen, mosogatógépben tisztítható és helytakarékosan egymásba helyezhető. A pattintós zár megkönnyíti a doboz kinyitását, tartalmát pedig biztonságosan lezárja. Nagy doboz kivehető választófallal A két uzsonnás doboz közül a nagyobbikat kivehető választófallal látták el. Így az uzsonna a zöldségdarabkáktól és a többi harapnivalótól elkülönítetten tárolható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 14/2017  Vagány gyerekdivat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.