Schließen
Uzsonnásdobozok

Uzsonnásdobozok gyerekeknek – és mindig kéznél a finom harapnivaló!

Óvodába, iskolába vagy a legközelebbi uszodalátogatáshoz: a gyerekek számára készült uzsonnásdobozok fenntartható és masszív alternatívát jelentenek az alufólia és hasonlók mellett. Így nem jelent gondot, hogy gyermekének saját készítésű harapnivalót, friss gyümölcsöt és zöldséget, vagy édes finomságokat csomagoljon. A különböző formáknak, méreteknek és mintáknak köszönhetően a Tchibo-nál minden alkalomra megtalálja a megfelelőt. Fedezze fel most!

Ezért éri meg a gyerekeknek készült uzsonnásdoboz

Különösen a kicsiknél fontos odafigyelni arra, hogy mit esznek: kerülni kell a sok cukrot, helyette a hangsúlyt az egészséges gyümölcsre és zöldségre, a frissen főzött ételekre és a finom harapnivalókra kell helyezni. Ha például gyermekeinek maga készíti a reggelijét, akkor pontosan tudja, hogy mi van benne. De iskolai kirándulásra, hosszabb vonatozásra vagy egy nagyobb sétára is érdemes a gyerekeknek egészséges ennivalóval megtöltött uzsonnásdobozt magukkal vinniük.

Uzsonnásdobozok gyerekeknek: így választhatja ki a megfelelő méretet

A doboz lehetőleg legyen kicsi, hogy a benne levő finomságok ne rázódjanak össze, és könnyen beletehető legyen az iskolatáskába vagy a gyerekhátizsákba. Az uzsonnásdobozok többnyire több rekeszre oszthatók, így nem nyomódik egymáshoz például a vajas kenyér és az alma. Hogy a doboz szögletes vagy kerek – csupán ízlés kérdése. Rendeljen uzsonnásdobozt gyermekének online a Tchibo-nál, és használja ki a minőségi, BPA-mentes műanyag dobozok előnyeit.

Fém vagy műanyag – milyen anyagból legyen az uzsonnásdoboz?

A műanyag különösen masszív, könnyen tisztítható és csekély saját súlyának köszönhetően kiválóan alkalmas gyerekek számára. Ha a gyerekek körében népszerű, színes mintát szeretne, akkor itt biztosan megtalálja a megfelelő dobozt. A rozsdamentes acélból készült uzsonnásdobozok ezzel szemben valamivel kényesebbek, viszont lényegesen fenntarthatóbbak és tartósabbak. Általában egy praktikus füllel záródnak. Online fémdobozból is rengeteg forma található szebbnél szebb mintákkal.

Így turbózhatja fel az uzsonnásdobozt

A gyerek uzsonnásdobozához általában érdemes hozzá illő kulacsot is venni. Különösen szépek azok a szettek, melyekben a kulacs és a doboz színe passzol egymáshoz. A szeretettel készített névcímkék pedig gondoskodnak róla, hogy gyermeke mindig a saját dobozát vigye haza. Akár színes matricák, akár saját készítésű címke: a fantáziának semmi sem szab határt. Tippünk: Ügyeljen rá, hogy a címkék vízállóak legyene!

Uzsonnásdoboz gyerekeknek: praktikus és fenntartható!

Nekünk, a Tchibo-nál nemcsak a kiváló minőségű termékek fontosak, de JÓT TETTÉL projektünkkel síkraszállunk a legkülönfélébb termékek fenntartható előállításáért is. Uzsonnásdobozaink is a fenntarthatóság jelképei – hiszen többször felhasználhatók.