Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 10 2018
Vákuumos borosüvegzár

Vákuumos borosüvegzár

A jó bort nem kell mind egy este alatt elfogyasztani. Az ital a kibontott üvegben azonban ki van téve az oxidáció folyamatának: az oxigén folyamatosan hat a borra és gyorsan "megtöri". Ezzel a borosüvegzárral azonban sokkal tovább tárolhatja a bort: a palackban gombnyomásra vákuum keletkezik - és a bor tovább marad fogyasztható. Egyszerű használat Amint a borosüvegzárat a palackra helyezi, megkezdődik a vákuumozás folyamata - kiszívja az üvegben lévő levegőt, ezáltal az oxidáció folyamatát minimalizálja. Hogy a bor még mennyi ideig fogyasztható, azt a lámparendszer jelzi ki: a zöld legfeljebb három napos tárolási időtartamot jelöl, a negyedik naptól kezdve a szín narancssárgára, hét nap után pedig pirosra vált. Legkésőbb a kilencedik napon a palack tartalmának el kell fogynia.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.