Schließen

Varázslatos színek

Kényelmes fehérneműk & hálóruhák

Kedvenceink a kollekcióból

A pihentető éjszakákért

Hálóingek & pizsamák nőknek

Varázslatos kényelem

Melltartók & alsók divatos színekben

 
 
  
   
  
  
 
  
   
 
 
   
 

Hihetetlenül sokoldalú

Akár varrás nélküli kényelmes, szuper könnyű vagy tartást adó melltartókínálatunkban mindenki rátalálhat az igényeinek leginkább megfelelő fehérneműre.

A merevítős melltartóhoz

80-95D, 80-95E

  • Speciális, kényelmes szabásvonal nagyobb méretekhez
  • Mutatós csipkével a kosárnál és a pántoknál

A puha kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

  • Gyengéden formál merevítő nélkül, enyhén párnázott kosarakkal
  • Finom csipkével a kosárszegélynél

A kicsinyítő melltartóhoz

85-95D, 85-100E

  • Speciális szabásvonal – egy kosármérettel kisebbnek látszik a mell
  • A merevítőknek és az oldalsó power mesh zónáknak köszönhetően optimálisan tart

A kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

  • Szép dekoltázst kölcsönöz - merevítőkkel és puha kosarakkal
  • Selymesen csillogó, puha microtouch anyag és finom csipke az oldalsó részeknél
Kreuzgrößen

A keresztméretek

Ha kedvenc melltartója éppen nem kapható az Ön méretében, akkor a keresztméretek jelentik a megoldás. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mell alatti körméretet és kisebb kosárméretet választunk – vagy fordítva. A 80 B keresztmérete pl. a 85 A és a 75 C.

Rejtett szépségek

Testszínű & alakformáló fehérneműk

Nyári kedvencek

Női fehérneműk nagyobb méretekben

Fehérneműk férfiaknak

Pizsamák, trikók & alsóneműk

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.