Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2017
Varrógéptartó táska

Varrógéptartó táska

Ennek a varrógéptartó táskának köszönhetően mindig megfelelően védetten tárolható a varrógép. Olyan kétutas cipzárral látták el, amely a gép könnyű bepakolása és kivétele érdekében szélesre nyitható. Tárolóhely a tartozékok számára A táska nagyméretű, rávarrt, cipzáras rekeszének és a hátoldalon található két nyitott rekeszének köszönhetően lehetőséget biztosít a varróeszközök és szabásminták tárolására - főrekeszében pedig minden kereskedelmi forgalomban kapható varró- és overlock gép elfér. Két tépőzáras hordozófül, egy állítható hosszúságú, levehető vállpánt és műanyagtalpak gondoskodnak a varrógép kényelmes szállíthatóságáról.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2017  Varrás & tárolás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.