Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2017
Vetőmaggömb, vadfűszer-keverék

Vetőmaggömb, »vadfűszer-keverék«

Ez a tíz gömb tud valamit! Különböző vadfűszerek vetőmag-keverékéből, valamint földkeverékből állnak. Ideálisan használhatók erkélyen és kertben, valamint valamennyi virág nélküli területen és bármely helyszínen. Színpompás vadfűszer együttes Ánizs– Pimpinella anisum Fekete üröm – Artemisia vulgaris Kapor – Anethum graveolens Édesköményből – Foeniculum vulgare Valódi kamilla – Matricaria chamomilla Valódi turbolya – Anthriscus Zsázsa – Nasturtium officinale Nadálytő – Symphytum cordatum A vetőmaggömböket ültesse el, öntözze és hagyja nőni A vetőmaggömbtől a pompás virágokhoz vezető út gyerekjáték: a vetőmaggöböket tegye bele egy kis gödörbe, öntözze és hagyja nőni. A víz hatására a vetőmaggomb feloldódik, és a benne lévő magok csírázni kezdenek. A növények körülbelül 20-70 cm magasak lesznek és nagyjából júniustól októberig virágoznak. Márciustól szeptember elejéig ültethetők. A vetőmag 2020.03.16-ig őrzi meg minőségét.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2017  100 dolog nyárra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.