Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Vezeték nélküli egér
Sajnos már elfogyott

Vezeték nélküli egér

7 995 Ft Az Ön megtakarítása 1 000 Ft
6 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Speciális effektussal – bekapcsolható fényszórók

Vezeték nélküli egér

Megrendelési szám: 44077

Speciális effektussal – bekapcsolható fényszórók. Mini USB-vevő – notebookhoz is ideális. Elemkímélő: amennyiben nem használja, automatikusan kikapcsol. Nem zavar a vezeték munka közben. Mini USB-vevővel – az egér aljában tárolható, ha éppen nincs rá szükség. A nagyfelbontású érzékelőnek köszönhetően gyorsan, pontosan irányítható: 1.000, 1.500 és 2.000 dpi között átállítható. 2,4 GHz-es technológia. 1 db AA elemmel.

Szín:

fekete

Méret:

szé x ma x mé kb. 12 x 3 x 6 cm

További termékinformációk letöltése

Funk-Maus (PDF, 4 MB)

Garantie (PDF, 43 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44077

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.