Vezeték nélküli TV fejhallgató

34 995Ft -20%
27 995Ft
ÁFÁ-t tartalmaz
 • néhány darab kapható
Szállítási határidő
H, 2021.12.06. -tól-/-től Sze, 2021.12.08.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
 • Szállítási díj: Nincs szállítási díj.
 • Vezeték nélküli audioátvitel pl. TV-ről vagy HiFi berendezésről
 • Kitűnő adatátviteli biztonság a 2,4 GHz-es zajmentes vivőfrekvencia révén
 • Rendkívül kényelmes viselet a kis súly és az áll alatt futó hallgatók révén
 • Az időskorban előforduló csökkent hallásképességhez igazított akusztikai optimalizálás

Vezeték nélküli TV fejhallgató

Megrendelési szám 116181
Amikor idősebb korban romlik a hallás, az még nem jelent automatikusan korlátokat. Ezt a vezeték nélküli TV fejhallgatót akusztikai optimalizálásának köszönhetően kifejezetten ehhez tervezték, zajmentes, 2,4 gigaherzes vivőfrekvenciája révén pedig különösen nagyfokú adatátviteli biztonságról gondoskodik. Vezeték nélküli audioátvitelre szolgál televízióról vagy HiFi berendezésről, emellett legfeljebb 20 méteres hatótávolsága révén igény szerint használható.

Rendkívül kényelmes viselet
A készülék kis súlyának és az áll alatt futó hallgatóknak köszönhetően hosszabb használat esetén is rendkívül kényelmesen viselhető, ezen kívül a készlet szilikonból készült tartalék fülpárnákat is tartalmaz. A fejhallgató az automatikus kapcsolódás révén különösen könnyen beállítható és használható, a kezelőelemek pedig jól láthatók. Így zavartalanul élvezheti a filmeket és a zenét - a külső mikrofonnak köszönhetően pedig az olyan mellékzajokat is könnyen meghallhatja, mint például a telefoncsörgés.

A készülék fontosabb tulajdonságairól röviden
Hangerőszabályozó külön egyensúly szabályozóval és státusz LED-del, valamint be-/kikapcsolóval
Egyszerű üzembehelyezés és használat az automatikus kapcsolódás és az áttekinthető kezelőelemek révén
Hangerő max. kb. 120 dB-ig
Gyorstöltő funkció
Üzemidő teljesen feltöltött akkumulátorral kb. 9 óra – töltési idő kb. 2 óra

Szín

Fekete

Anyag

Műanyag

Méretek

SZÉ x MA x MÉ kb. 26 x 9 x 22 cm

Tartalom / tartozékok

Tápegységgel, lítium-polimer akkumulátorral, 3,5 mm-es jack kábellel, 3,5 mm-es jack dugóval és 2x RCA csatlakozóval ellátott audioadapterrel, 1 pár szilikon fülpárnával, külön mikrofonnal és használati útmutatóval

Elem/akku élettartama

Akkumulátor üzemideje kb. 9 óra
Töltési idő kb. 2 óra

Műszaki adatok

Hatótávolság kb. 20 m

Egyéb megjegyzések

Thomson is a trademark of Technicolor or its affiliates used under license to HAMA GmbH & Co KG in 86652 Monheim/Germany
A lítium-polimer akkumulátorok előnye, hogy esetükben nem lép fel memóriahatás, és akkor is feltölthetők, ha nincsenek teljesen lemerülve. A korábbi, hagyományos akku-technológiákra nem ez volt jellemző, és egy nem teljesen lemerült akkumulátor feltöltése teljesítménycsökkenéshez vezetett. A lítium-polimer akkumulátorok teljesítménye állandó.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

116181

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.