Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Virágos tavaszi varázslat

Az otthon pompás kellékei

Kedvenceink a kollekcióból

Alvás virágok között

Ágyneműk, pizsamák & virágos kiegészítők

Biopamut

Szépségmegőrző természetes alvás

A számos ágyneműnkhöz felhasznált pamut ökológiai gazdálkodásból származik. Ez azt jelenti, hogy a növények termesztésekor kizárólag természetes szereket alkalmaztak. Mindez vizet takarít meg, védi a talajt, valamint kíméli az embert és környezetét. Amennyiben a ruha a Global Organic Textile Standard (GOTS) szabványnak megfelelően készült, a gyártó a teljes termelési láncban a szociális kritériumok betartására is ügyel.
Cotton made in Africa

Tiszta ügy

A Cotton made in Africa egyet jelent a Szaharától délre fekvő területeken élő kistermelők fenntartható támogatásával. Ennek keretében azt tanulják meg az ott élők, hogy miként tudnak gazdaságosan és környezetbarát módon gyapotot termeszteni, ezáltal pedig jobb terméshozamot elérni. Így képessé válnak családjuk helyzetén önerőből javítani.

Jó alvás elvitelre

A hálózsák a múlté. Ennek a stílusos ágyneműgarnitúrának köszönhetően utazáskor is mindig magával viheti paplanját és párnáját. Praktikus: a kompakt tárolótasakban útközben is minden tiszta marad.
Megnézem
 

Honnan származnak a virágminták?

Bettwäsche
Így lesz a vázlatból kedvenc ágynemű: a Tchibo új ágyneműit a tervezők által kidolgozott, kézzel megrajzolt szép virágminták díszítik.
Mielőtt új ágyneműink hálószobájának díszévé válnának, dizájnereink megtervezik az új mintákat és akvarellterveket készítenek.
Gyártáselőkészítés: a virágmintákat számítógéppel dolgozzák ki, majd addig javítgatják, amíg az eredmény tökéletes nem lesz.

Ki mint veti ágyát…

Paplanok és párnák

Az alvás tökéletes kényelme

az irisette®-től

A kiváló minőségű anyagok felhasználása, az alkalmazott anyagok és végtermékek folyamatos minőségellenőrzése, a forrássokkal való kíméletes bánásmód, valamint a biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi szempontok szigorú betartása – az irisette® „a pihentető alvás szakértője”.

Virágba borult fürdőszoba

Színes fürdőszobai textíliák

Otthona virágba borul

Bútorok & lakásdekorációk

Virágos hangulatban

Új stílus a mindennapokra

A kertészkedés szerelmeseinek

Virágos kiegészítők kerthez & teraszhoz

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.