Schließen

Virgonc kiskedvencek

Játékok & kiegészítők háziállatoknak

Kedvenceink a kollekcióból

Vidámság négy mancson

Játékok & praktikus kiegészítők kutyáknak

 
  
  • Harapásálló labda kutyáknak, közepes
Különösen erős és hosszú élettartamú
1 495Ft
Gyorsnézet
  
  
  • Plüss játék kutyáknak
Apportírozáshoz vagy frizbiként használható
2 995Ft
Gyorsnézet
 
   
   
  
  • Jutalomfalat-adagoló labda
Felébreszti a játékösztönt - jutalomfalatokkal megtölthető
2 495Ft
Gyorsnézet
 
  • Jutalomfalat-adagoló kutyajáték, körte
Játékra ösztönöz - jutalomfalatokkal megtölthető
1 995Ft
Gyorsnézet
  
 
  
 
  
 
 
   
  
 

Móka a kis bársonytalpúakkal

Játékok, macskaodúk & további kiegészítők

Nyeregre fel!

Kiegészítők lovaknak & lovasoknak

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.