Schließen

Vitorlát fel!

Ruhák & kiegészítők matróz stílusban

A tengerész stílusú ruhák igazi nyári életérzésről gondoskodnak! Nézzen szét nap ihlette ruháink, üde hálószobai megoldásaink és a kikötők hangulatát idéző dizájnjaink között.

Kedvenceink a kollekcióból

Felfrissült ruhatár

Divatos ruhák & kiegészítők tengerész stílusban

Krepp – a tökéletes nyári anyag

A kreppanyag domború felszíne nem simul teljesen a testre, így a levegőt keringeni engedi, a nyári hőséget pedig távol tartja.
  • 98% biopamut
  • Elasztántartalom a formatartó, tökéletes illeszkedésért
  • Elöl és hátul végigfutó éllel
  • Nem igényel vasalást
Megnézem
 
   
    
  
  
  
    
  

Horgonyozzon le kényelmesen!

  
   
  
      
  
  
   
     

Új szelek, új szettek

Felsők, nadrágok & fehérneműk férfiaknak

  
   
  
   
 
    
    
 
  

Indulás pihenni!

Bőröndök & kiegészítők

Praktikus útitársak

A kicsi és a nagy bőrönd csattal összekapcsolható. Így a két bőrönd egy kézzel mozgatható, a másik kéz pedig szabad marad.
  • Különösen könnyű és egymáshoz rögzíthető
  • Mindegyik 4 könnyen forgó, 360°-ban forgatható görgővel
  • Rögzíthető teleszkópos húzókar, mindegyik 2 fogantyúval a felső oldalon és oldalt
  • Belül rögzítőpánttal, cipzáras választófallal, 2 nyitott rekesszel és cipzáras zsebbel

Minőség? Ellenőrizve!

Valamennyi bőröndünket független intézetek vizsgálták be az anyagtulajdonságokra és terhelhetőségre, valamint a káros anyagokra vonatkozó előírások betartására vonatkozóan, ezen kívül a Tchibo minőségbiztosítási részlege mindenre kiterjedő vizsgálatán is átestek.

Ejtésteszt

Szabadesés, a megtöltött bőröndnek ki kell bírnia, hogy 1 m magasságból háromszor egy fémlapra ejtik.

Fogantyúteszt

Statikus teszt: a bőrönd megtöltött állapotban 3 napon keresztül statikusan lóg, valamint dinamikus teszt: a megtöltött bőrönd fogantyúját 10.000-szer megrántják.

Lépcsőteszt

Dinamikus teszt: a megtöltött bőröndöt 20.000, egyenként 9 cm magas lépcsőfokon 10.000-szer fel- és 10.000-szer lehúzzák.

Cipzárteszt

Ennek során a cipzár folyamatos működését és elszakíthatóságát tesztelik.

Biztos, ami biztos!

Biztonsági táskáink vállpántjai fémmel megerősítettek. Így sokkal nehezebb elvágni őket - az utazás közbeni állandó nyugalomért.

• Állítható hosszúságú vállpántok
• Erős és strapabíró külső anyag
• Főrekesz, valamint két kis cipzáras rekesz

Megnézem

• Állítható hosszúságú vállpánt
• Erős és strapabíró külső anyag
• Cipzáras főrekesz, belül 1 cipzáras rekesz és 2 nyitott rekesz

Megnézem

• Keresztbe vethető, váll- vagy övtáskaként hordható
• Levehető, állítható hosszúságú vállpánt
• Strapabíró, letörölhető külső anyag

Megnézem

Kirándulás a vízen

Női vitorlás ruhák hűvösebb napokra

Egyszerűen kombinálható

Alapdarabok nőknek kék színben

 
 
 
   
  
  
   
  
    
  
    
   
     
  • Női lábujjas papucs, fekete-fehér, csíkos
Kényelmes viselet a puha pántok révén
3 495Ft
Gyorsnézet
  
  
  
     
  
  
néhány darab kapható

Ragyogó szépségek

Órák & ékszerek

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.