Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 38 2017
Vitrines szekrény

Vitrines szekrény

Stílusos és klasszikus tárolóhely: ezt a vitrines szekrényt elegáns kerámiafogantyúkkal látták el, a felső, valamint az alsó lapnál pedig stílusos, strapabíró, profilozott élekkel rendelkezik - valamennyi éle műanyaggal bevont, így nedves helyiségekhez ideális. Ajtók ütközéstompítóval és biztonsági üveggel A körbefutó korpusz körülbelül két centiméter vastag, íves lábazatát pedig padlókímélő betétekkel látták el. Az alsó keretes ajtók ütközéstompítósak. Az ajtók mögött egy-egy olyan behelyezhető polclap található, amelyek 5 különböző magasságba állíthatók. A golyós fémcsúszóval ellátott két fiók kiegészítő tárolóhelyet biztosít.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.