Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 34 2017
Vitrines szekrény

1 ajtós üveges vitrinszekrény, fehér

Több tárolóhely és rendezett tárolás Ez az ütésálló, strapabíró műanyagélekkel ellátott vitrines szekrény vidéki stílusú bútorcsaládunk tagja. Keretes fronttal készült fiók és ajtó, valamint matt, szálcsiszolt fémből álló fogantyúk jellemzik. A fedlap profilozott. A MADE IN GERMANY vitrines szekrény egy olyan állítható magasságú talpakkal rendelkező, előszerelt lábazaton áll, amely könnyedén a rendeltetési helyhez igazítható. Vitrines szekrény keretes üvegajtóval és fiókkal Ennek a vitrines szekrénynek az esetében a keretes üvegajtó gondoskodik a tökéletes áttekinthetőségről. Az ajtó mögött egy rögzített polclap, valamint kicsúszást megakadályozó tüskés polctartón helyet foglaló két behelyezhető polclap található. A behelyezhető polclapok magassága igény szerint állítható, így tetszés szerint elrendezhetők. A mindkét oldalra felszerelhető ajtót a könnyű beszerelhetőség érdekében kivetőpántokkal látták el, a halk becsukásról ütközéstompító gondoskodik, a fiók pedig fémcsúszós.
74 995 Ft
74 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Komód 3 fiókkal

57 995 Ft 53 995 Ft Quickshop

Tároló modul, ajtóval, fehér

Kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunk tagja
17 995 Ft 13 995 Ft Quickshop

Nyitott tároló modul polccal, fehér

Kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunk tagja
14 995 Ft 11 995 Ft Quickshop

Fiókos tároló modul, fehér

Kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunk tagja
19 995 Ft 15 995 Ft Quickshop

Tároló modul szett, fehér

Kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunk tagja
36 995 Ft Quickshop