Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2017
Vitrines szekrény

Vitrines szekrény

Ennek a valódi tölgyfafurnérral készült vitrines szekrénynek a keretes üvegajtajai mögött két olyan polclap található, amely három különböző magasságba behelyezhető. Lent két fiók biztosít kiegészítő tárolóhelyet, az ajtókat pedig kivetőpántokkal látták el a könnyű és gyors felszerelés érdekében. Tömör tölgyfával A retró dizájnnal készült vitrines szekrény tömör tölgyfalábakon áll, élei pedig a valódi tölgyfafurnérnak köszönhetően strapabírók. A süllyesztett fogantyúkkal ellátott fiókok a golyós, rejtett alsó csúszók révén teljesen kihúzhatók és megtölthetők.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.