Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2017
Vízforraló

Vízforraló

Ez a Philips típusú vízforraló olyan körbefutó vízszintjelzővel rendelkezik, amely minden oldalról jól látható. 2.200 wattos teljesítménye arról gondoskodik, hogy akár 1,5 litert is gyorsan felmelegítsen. A fedél a részecskeszűrőhöz hasonlóan levehető, ezáltal gyerekjáték a készülék tisztítása. Teljes körű biztonság A vízforraló lapos, könnyen tisztítható fűtőelemmel rendelkezik, fogantyúja pedig, akárcsak a fedél és a kapcsoló, megakadályozza a gőz szivárgását. A kábel feltekerve a talpban tárolható, így a kívánt hossz igény szerint beállítható. Egy beépített védőmechanizmus veszi elejét annak, hogy a vízforraló túlmelegedjen vagy száraz állapotban működjön.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.