Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 45 2017
Vízlehúzó

Vízlehúzó

Ez a vízlehúzó egy szempillantás alatt tisztává varázsolja a tükröt és segít megakadályozni - például a zuhanyfülke falán vagy a csempén - a vízfoltok kialakulását. Kiváló minőségű nemesacélból és bársonyosan puha soft touch felülettel ellátott műanyagmarkolattal készült. Falra szereléshez szükséges tartóval A fali tartó a mellékelt tesa Powerstrips® waterproof ragasztócsíkkal egyszerűen és fúrás nélkül felhelyezhető. A ragasztócsík optimálisan rögzíthető nedves felületre. A készlethez tartalék lehúzógumi, valamint szerelési útmutató is tartozik.
2 695 Ft
2 695Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Vízlehúzó

Csíkmentesen szárazra töröl
2 495 Ft 1 795 Ft Quickshop

Vízlehúzó

A lehúzógumi révén csíkmentesen szárazra töröl
3 295 Ft 2 795 Ft Quickshop