Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 33 2017
Vízzel töltött játékszőnyeg

Vízzel tölthető játékszőnyeg

Játékszőnyeg 8 mozgatható tengeri állattal Még a legkisebbeket is ámulatba ejti! A vízzel töltött játékszőnyegben található nyolc tengeri állat ide-oda mozgatható. Így játékos módon, hason fekve fejleszti a motorikus képességeket. Használatkor a műanyagszőnyeget töltse meg vízzel, helyezze a textilhuzatba és már kezdődhet is a vidám játék. A nagy hal gyomrában halak, tengeri csillagok, delfinek, polipok úsznak versenyt egymással. A puha kordbársony és a zörgő oldalsó uszonyok tapintásra és felfedezésre csábítanak. A rögzítésre szolgáló tépőzáras pontokkal ellátott, levehető és mosható textilhuzat kellemesen puha és rendkívül kényelmes fekvést biztosít. A szelep szivárgásmentes.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.