Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2017
Whiskyspohár-készlet

Whiskyspohár-készlet italtartóval

Kedvenc whiskyje új otthonra lel: ez a készlet olyan mutatós italtartó üvegből és két pohárból áll, amelyek kellemes súlyuknak köszönhetően jól illeszkednek a kézbe. Kiváló minőségű kristályüvegből Az italtartó üveg, akárcsak a poharak, kiváló minőségű kristályüvegből készült. Időtlen dizájnjának köszönhetően remekül használható whisky - vagy whiskey - és egyéb tömény italok felszolgálásához. A különleges csiszolás csillogó fénytörésről, a vastag alj pedig rendkívüli stabilitásról gondoskodik. Az üvegdugó könnyen kivehető és tökéletesen ráillik az italtartó üveg szájára - így értékes tartalmának bukéja sokáig megmarad. Mind a poharak, mind az italtartó üveg mosogatógépben tisztítható és tartós.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.