Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

WLAN internetrádió

29 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Fa burkolatú bassreflex hangszórók a kitűnő hangzásért
  • Áttekinthető és egyszerű kezelhetőség - a rádióadók országok, zenei irányzat és állomások szerint kiválasztható

WLAN internetrádió

Megrendelési szám 37734
A világ minden részéről hallgatható zene és hírek - a számítógép bekacsolása nélkül. Fa burkolatú bassreflex hangszórók a kitűnő hangzásért. Áttekinthető és egyszerű kezelhetőség - a rádióadók országok, zenei irányzat és állomások szerint kiválasztható. Beállítható kedvencek: kedvelt rádióadók és zenei irányzatok az egész világból. 250 internetes rádió eltárolható. Vezeték nélküli internetkapcsolat WLAN-on keresztül. Hálózati adapterrel és távirányítóval.

Szín:

Fekete

Méet:

SZÉ X MA X MÉ kb. 22 x 12 x 12 cm

További termékinformációk letöltése

tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

37734

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.