Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
WLAN- Internetrádió
Sajnos már elfogyott

WLAN- Internetrádió, fekete

29 995 Ft Az Ön megtakarítása 14 000 Ft
15 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Faburkolatú bassreflex hangszórók a kitűnő hangzásért
  • Áttekinthető és egyszerű kezelhetőség
  • Kiegészítő streaming funkció: a WLAN segítségével a számítógépről egyszerűen lejátszhatók a zenei fájlok
Szín:
 

WLAN- Internetrádió, fekete

Megrendelési szám: 44070

A világ minden részéről hallgatható zene és hírek - a számítógép bekacsolása nélkül. Faburkolatú bassreflex hangszórók a kitűnő hangzásért. Áttekinthető és egyszerű kezelhetőség - a rádióadók országok, zenei irányzat és állomások szerint kiválaszthatók. Beállítható kedvencek: kedvelt rádióadók és zenei irányzatok az egész világból. Kiegészítő streaming funkció: a WLAN segítségével a számítógépről egyszerűen lejátszhatók a zenei fájlok. FM rádió automatikus vagy manuális adókeresővel – 20 elmenthető hellyel. 250 kedvenc internetes rádió eltárolható. Line-in bemenet az MP3-lejátszó csatlakoztatására. Line-out kimenet a sztereóberendezés csatlakoztatására. Lejátszható formátumok: MP3, WMA és AAC. Kihúzható, teleszkópos antenna. Kényelmesen, távirányítóval vezérelhető. 5 napos időjárás-előrejelzéssel, pontos idő kijelzéssel, ébresztő funkcióval és elalvás időzítővel. Készenléti gombbal. Hálózati adapterrel, távirányítóval és használati útmutatóval.

Szín:

fekete

Méret:

SZÉ x MA x MÉ kb. 22 x 12 x 12 cm

További termékinformációk letöltése

Internetradio (PDF, 3 MB)

Kurzanleitung (PDF, 359 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44070

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.