Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 35 2018
XL botmixer

XL botmixer

Ez a botmixer tárolóhelyére helyezve mindig bevetésre kész a konyhában - nagyobb feladatokra is. A különösen hosszú pürésítőrúddal rendelkező eszköz soft touch felülettel ellátott, ergonomikus kialakítású nemesacél háza révén mérete ellenére is kényelmesen használható. A hat nemesacél pengét egy 800 wattos motor hajtja meg, emellett megbízhatóan és különösen halkan végzik el feladataikat. A sebesség a világító kijelző segítségével változatható, a pürésítő pedig tartozékainak köszönhetően hamar nélkülözhetetlen segítőtárssá válik a főzés során. Alkatrészek Nemesacél ház XL-es mérőpohár XL-es rúd: hossz kb. 23 cm Keverőfej Aprító Mosogatógépben tisztítható tartóedény
16 995 Ft
16 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.