Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2018
XL-es íróasztali lámpa

XL-es íróasztali lámpa

Az íróasztali lámpa természetes dizájnjának és piros vezetékének köszönhetően azonnal felhívja magára a figyelmet - besötétedés után így gondoskodik az esti megvilágításról. A lámpa három csuklóval ellátott, állítható lámpakarral, egy vezetéken található be- és kikapcsolóval, valamint felületkímélő, filccel bevont aljjal rendelkezik. Környezetbarát LED-es izzója kellemes melegfehér fénnyel világít. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt az íróasztali lámpát egy A+ energiahatékonysági osztályba LED-es izzóval látták el: 10.000 kapcsolási ciklus, 3.000 K színhőmérséklet, felfutási idő < 2 mp., a fényerősség nem szabályozható, hossz kb. 8 cm, Ø kb. 12 mm, izzófoglalat E27. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.