Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2017
XL-es jégkockakészítő

XL-es jégkockakészítő, gömbformájú

Házilag elkészíthető különleges jégkockákhoz - vagy pontosabban fogalmazva: jéggömbökhöz. Az XL-es jégkockakészítőben négy darab öt centiméter átmérőjű, gömb alakú jégkocka állítható elő. Feltűnő jégkocka kreációkhoz Ilyen egyszerűen varázsolhat kreatív jégkockákat: tegyen gyümölcsöt, friss mentát vagy egyéb fűszernövényeket a formába, óvatosan helyezze rá a fedelet, a felső nyíláson át töltsön bele vizet vagy gyümölcslevet, majd tegye a mélyhűtőbe. A –30 és +70 °C között hőmérsékletálló és egyszerűen, mosogatógépben tisztítható, ízsemleges szilikonból készült, rugalmas formából könnyen kivehetők a jégkockák. Jégkockaformák megöltésére vonatkozó javaslatokat is mellékelünk hozzá.
1 995 Ft
1 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.